čokoládové košíčky

čokoládové košíčky

Z tohto množstva vyrobíte 16 ks košíčka o váhe 60 g

Čokoládová poleva na výrobu košíčku:

320 g Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099) alebo Chrumkavé guľôčky v horkej čokoláde Bonn (kód: 1736)

  • Rozohrejeme čokoládu a štetčekom ju rozotrieme do všetkých strán silikónového košíčku.

Krém vaječný likér alebo marhuľa:

100 g Readymix Vaječný likér (kód: 1725) alebo Readymix Marhuľa (kód: 1732)

125 g kvalitná voda 20ºC

500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix sa zmieša do hladka s vodou min. 20ºC a vmieša ľahko do našľahané šľahačky.

Piškótový plát:

250 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)

275 g vajcia

25 g kvalitná voda

25 g cukor krupica

  • Pre čokoládový piškótu: pridáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) + 40 g kvalitnej voda.
  • Piškótu odporúčame zvlhčiť sladenú kávou.
  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ° C, 6 minút.
  • Z tohto množstva vyrobíme 1 plát - 60 x 80 cm.

POSTUP VÝROBY:

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie