Bílková dekorácie - pusinky

Bílková dekorácie - pusinky

Bílková dekorácie

35 g Zmes na Bielkový krém (kód: 2779)
250 g kvalitná voda
250 g cukor krupica
250 g cukor múčka (preosiaty)

pracovný postup

  • Zmes na Bielkový krém (kód: 2779) sa šľahá s vodou, postupne sa pridáva cukor krupica a našľahá sa.
  • Potom sa ľahko vmieša cukor múčka (preosiaty).
  • Na plech sa vytvarujú pusinky či iné tvary.
  • Plech sa vloží do rúry vyhriatej na 150 ° C, potom sa teplota zníži na 100 ° C a nechá sa cez noc pri pustenej vetrania.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie