Ovocná báza Frutta: 30% ovocia

Zmrzlina s podielom 30% ovocia.

Ovocná báza Frutta: 30% ovocia

receptúra:

405 g kvalitná voda

300 g čerstvé jahody

50 g Ochucovacia pasta Jahoda Extra (kód: 2316)

170 g cukor krupica

40 g Dextróza (kód: 2126)

35 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)

postup:

  1. Najprv premiešame dohromady všetky suché ingrediencie.

  2. Výslednú suchú zmes dobre zamiešame do vody a necháme aspoň pol hodiny odstáť.

  3. Tekutú zmes znova premiešame a nalejeme do zmrzlinového stroja.

  4. Zmrzlinu vypúšťame po častiach, jednotlivé pramene vytekajúca zmrzliny naskládáváme voľne na seba do "kopcov".

  5. Nakoniec dozdobíme povrch polevami a necháme krátko zamraziť v mrazničke alebo najlepšie pomocou silného šokového mrazenia.

  6. Umiestnime do zmrzlinové vitríny, alebo uskladníme v mrazničke.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie