Banánové rezy

Banánové rezy

Piškótový korpus Bisquit čokoládový

165 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
108 g vajcia
25 g kvalitná voda
10 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
20 g kvalitná voda

Banánový krém

50 g Stužovač šľahačky Banán - na šľahačkové torty (kód: 1728)
62 g kvalitná voda
250 g Smotana 33% tuku

Čokoládová poleva

150 g Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099)
150 g Smotana 33% tuku
20 g med, je možné nahradiť aj tekutou glukózou
50 g Maslo 82%

Postup

  • Na dno formy vyloženej korpusom nanesieme 1/3 banánového krému, do krému vložíme banány, pridáme ďalšiu tretinu krému a uhladíme. Prekryjeme korpusom na ktorý nanesieme zvyšok banánového krému a opäť prikryjeme korpusom a mierne pritlačíme.
  • Dáme stuhnúť najlepšie do druhého dňa do chladničky.
  • Po stuhnutí vyberieme rez z formy a celý potiahneme čokoládovou polevou.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie